Bieke Fleerakkers 

Eindverantwoordelijke Afdeling Zulte

Hoofdlesgever:

DM Z - BM Z - BK Z

Assistent-lesgever: 

The Girls Z

  • biekefpose

  

Als 5-jarige kleuter stond ik te popelen om naar de balletles te gaan. Al snel droomde ik ervan om danseres te worden en breidden de lessen klassiek ballet uit met jazz, tapdans, modern, Ierse dans…. Heerlijk om enkele uurtjes per week met enkele goeie vriendinnen plezier te maken en ons helemaal uit te leven in de dansles.  M’n leventje stond zo al snel helemaal in het teken van ballet!

Na mijn studies startte ik met een eigen praktijk als logopediste, al snel bleek de combinatie met ballet niet meer ideaal. Met spijt in het hart nam ik afscheid van klassiek ballet. Dansen bleef wekelijks op het programma staan maar de leegte die ik voelde door het gemis van het klassieke ballet bleef.

Ik besloot om samen met een collega opnieuw een stage klassiek ballet te volgen. Zo kwam ik in contact met Lunatica.

Al snel werd de leegte in m’n hart opnieuw gevuld. Na het met volle teugen genoten te hebben van het opnieuw meedansen in de voorstelling ‘A night at the movies’ had ik de smaak weer helemaal te pakken. Heerlijk om me weer helemaal uit te leven in dans, zalig om mini-ballerina’s hun eerste danspasjes te zien zetten, fantastisch om deel uit te maken van Lunatica!

De kans die ik enkele jaren geleden om als lesgever aan de slag te gaan greep ik met vol enthousiasme. Ik heb er de voorbije schooljaren zo van genoten om de dansmicrobe door te geven aan zowel de jongere als de volwassen ballerina’s en –o’s. Heerlijk om na het lesgeven na te genieten van het plezier dat ik in de les had!

Intussen is er voor mij ook het huisje, tuintje, ventje en onze lieverd Emiel...

Maar ook nu blijf ik graag tijd maken voor mijn danspassie binnen Lunatica!

Ik hoop alvast dat ik nog erg veel meisjes en jongens kan besmetten met de dansmicrobe die door mijn lijf giert. Tot in de les! 

Keer terug naar de leden van het bestuur