Julie Polet juliepose

  • Secretaris bestuur Lunatica

  • Hoofdlesgever:

  • BTT Z, BTT H

  • Assistent-lesgever:

  • choreo Z, BT H, choreo H

 

 

 

Ik was als klein meisje altijd gefascineerd door alles wat met roze en prinsessen te maken had. Op een dag zag ik een filmpje van 'het Zwanenmeer'. Ik was direct betoverd door de muziek, de bewegingen, de kledij, …

Al die meisjes zagen er uit als echte prinsessen. Ik praatte de hele tijd over ballet en probeerde om die meisjes na te doen.

Toen ik 6 jaar was ging ik naar mijn eerste balletles. Toen die erop zat kon ik niet wachten tot de volgende les.

Met de tijd der jaren is dit gegroeid tot een passie, en nu ga ik nog altijd met veel liefde en plezier naar de lessen. Toen mij gevraagd werd of ik les wou geven, heb ik dan ook geen moment getwijfeld. Ik geef nu al 8 jaar les bij Lunatica en ik vind het super dat ik samen met de kinderen iets kan delen wat we allemaal zo graag doen: dansen, nieuwe dingen leren en schitteren op het podium voor de ogen van onze familie en vrienden.

Lunatica heeft er niet alleen voor gezorgd dat mijn liefde voor ballet nog groter werd, maar het heeft er ook voor gezorgd dat ik een tweede passie kreeg namelijk: lesgeven. Daardoor heb ik er ook voor gekozen om een lerarenopleiding te volgen.

Lunatica wijst mij de weg... en daar ben ik haar echt dankbaar voor!

Keer terug naar de leden van het bestuur