Kledij

Sinds september 2014 dansen we in een nieuw uniform!

'So Dança' is ons huismerk en laat de kleinste ballerina's schitteren in roze en de tieners en volwassenen genieten van zwarte, kwaliteitsvolle danskledij.

Balletschool Lunatica werkt dus met een uniform voor de hele school. Wij raden dan ook aan om geen kledij op voorhand te kopen!

Voor de aankoop van het uniform kan u  terecht bij  Cache Coeur .(donderdag 16:30-20:00/zaterdag 10:00-12:00, Wulfstraat 25, Tielt). 

Indien het aankopen van kledij bij Cache Coeur eventueel niet lukt, kunt U alles ook online bestellen op www.cachecoeurballet.be.

Wanneer u in de zoekfunctie op deze site 'uniform Lunatica' ingeeft, komt u bij alle uniformonderdelen terecht.

Volgende onderdelen van het uniform kunnen tweedehands worden doorverkocht: maillots, rokjes en cache-coeurs.
Kledij die nog in goede staat is, kan aan ons bezorgd worden en bieden wij aan tijdens de inschrijvingsmaanden. Eens verkocht, krijgt u van ons het geld of de kledij terug (indien deze niet verkocht werd).

topje_achterkanttopje_voorkant

Er is mogelijkheid om een topje van onze balletschool aan te kopen (15 euro), zie foto. 


Om jullie outfit helemaal compleet te maken, hebben we een prachtige trui (diverse modellen in roze, zwart en fuchsia) in de aanbieding.

Dansers van FEL, FELklassiek, The boys, The girls en choreo dragen geen verplicht uniform. We vragen wel kledij aan te trekken die de bewegingsvrijheid niet belemmert.

Bestelformulier downloaden