Eva Thieren evapose

  • Hoofdlesgever:

  • PTA T

  • Assistent-lesgever:

  • BL T

Mijn mama heeft tijdens haar jeugd 10jaar ballet gedanst. Ze zou het natuurlijk tof gevonden hebben als ik in haar voetsporen zou treden...

Toen ik 4 jaar was, bracht mama me dan ook voor het eerst naar de balletles.

Ik had meteen de smaak te pakken en keek elke week uit om te mogen vertrekken naar de dansles.

Nu, 11jaar later, kijk ik nog meer uit naar elke balletles om te mogen doen wat ik het liefste doe: dansen. Het is meer dan een hobby geworden, het is een grote passie waar ik de meeste tijd aan besteed. Wanneer ik dans kan ik alle zorgen even aan de kant zetten en mijn gevoelens van me af dansen. Tijdens de voorstelling 'Frozen' mocht ik voor het eerst een groep begeleiden. Dat was niet zomaar in de ontspanningsruimte de kinderen bezighouden zoals ik al had gedaan... nee het was echt een groep begeleiden en zorgen dat ze op tijd op het podium stonden met de juiste kledij aan én de glimlach op de snoetjes... Ik vond dit dan ook een hele leuke opdracht!

Als kind keek ik heel erg op naar de juffen en droomde ervan om zelf ook juf te worden. Wanneer een vriendin ziek werd, vroeg Stephanie of ik haar wou vervangen. Daar moest ik natuurlijk geen twee keer over nadenken! Ik ben dan ook vol enthousiasme en spanning naar de eerste lesgeversdag gekomen. Daar werd mijn enthousiasme nog groter om de kleinere ballerina's iets nieuws bij te leren en mijn danskriebels door te geven aan hen.

Nu ben ik al een tijdje bezig en doe ik het nog steeds even graag! Het is fijn om mijn passie te mogen doorgeven aan anderen!