Eveline Desloover evelinepose

  • Hoofdlesgever:

  • BCH H - PTB H - PTB Z

  • Assistent-lesgever:

  • DM H - BCH Z

Op de arm van mijn mama, met traantjes in mijn oogjes, kwam ik als klein meisje van 6 jaar - bang van de andere meisjes en bang van de juf - voor de eerste keer de grote balletzaal binnen.

Een zaal waar ik vanaf mijn eerste balletlesje iedere week opnieuw weer naar verlang. Een zaal waar ik mij vrij voel, waar ik mijn gevoelens kan uiten, kan dromen en van de realiteit heel eventjes kan ontsnappen. Een zaal waar ik steeds meer uren per week mijn tijd wil doorbrengen, waar ik iedere week blijf bijleren en waar ik ook veel plezier beleef met de vriendinnen die ik hier gemaakt heb.

Vanaf mijn eerste balletlesje was ik gegrepen door de dansmicrobe. Ik hou ervan om te dansen en door de jaren heen is ballet echt een passie geworden. Een passie die dagelijks blijft groeien en die ik deel met mijn vriendinnen hier. Een passie die ik sinds mijn veertiende met een dansend hart doorgeef aan meisjes en jongens die ook gegrepen zijn door de dansmicroobjes.

Ik bedank Balletschool Lunatica voor alle kansen die ik krijg en voor alle ervaringen die ik hier al heb opgedaan en ik hoop dat er nog héél veel mogen volgen!