Wedstrijd

FOTOWEDSTRIJD ‘PUUR’

 

Ook dit jaar wilden we graag een totaalbeleving in de Europahal van Tielt… we vervoerden ons publiek op het podium, maar ook in de inkomhal, foyer, tribune…

Natuurlijk kaderde alles binnen ons 10-jarig jubileum… zo ook onze fotowedstrijd!

 

In ‘PUUR’ brachten we het levensverhaal van 3 vrouwen: dochter, moeder en grootmoeder… ieder zijn stijl, ieder zijn ikje, ieder zijn verhaal, maar verbonden door de dans!

Dit was de opdracht voor onze dansers:

Hebben jullie een band met een andere danser(es) binnen Lunatica? Werden balletvriendinnen echte hartsvriendinnen? Delen jullie al jaren je passie met je zus, met je broer, met je mama, met je nicht…?

Breng deze band in beeld met een foto/fotoreeks.

 

!Let wel: kleurcode voor ‘PUUR’ is WIT (met eventueel rode accenten)!

 

De jury, bestaande uit alle leden van de VIBgroep van Lunatica, mochten stemmen en kozen er volgende dames uit als winnaar:

de nichtjes/zusjes: Nora Dedecker, Lara Galaude, Estelle Debaeke, Stien Galaude, Celeste Debaeke en Kaat Dedecker!

De dames poseerden samen en maakten daarna elk een knutselwerk in de opgelegde wit/rode kleuren. Een prachtig resultaat dat zeker gesmaakt werd!

wedstrijdpuur 1.pngwedstrijd puur 3.pngwedstrijd puur 4.pngwedstrijd puur 2.png

De winnende ballerina's worden nu uitgenodigd voor een professionele fotoshoot, waarna ze dan op de jaarfolder van 2019-2020 van onze balletschool zullen prijken!

 

Aan alle deelnemers: een dikke dankjewel voor zoveel creativiteit! Een PURE fototentoonstelling van PURE dansvriendschappen, dit was het resultaat van jullie inzet! Merci!