Aanbod

Modern

41034326_2069806509718262_6792836235728519168_n.jpgUiteraard is er, naast de stevige klassieke basis, ook heel wat ruimte voor het uitbouwen van danskennis in andere dansstijlen.

Dit kan bij ons vanaf het eerste leerjaar. Dan kan, bovenop de basisgroep klassiek, ook 'girls' gevolgd worden. In deze lessen worden spierversterkende oefeningen, stretching en choreo binnen diverse dansstijlen aangebracht. Zo komen jazz, modern, floorwork, hiphop en disco aan bod.

Vanaf het 3e leerjaar kunnen dansers voor deze lesinhoud terecht bij boys&girls.

Vanaf het 4e leerjaar kan je als extra groep ook 'choreotica's' volgen. In deze lessen warmen we eerst op, en gaan we daarna zelf aan de slag: oefeningen en choreografiën maken. Alleen, per twee, in groepjes... het kan allemaal. En de muziek? Die kiezen we in samenspraak met de dansers!

 

NIEUW vanaf september: Dans Divers!

Proef van verschillende dansstijlen (modern/hiphop) tijdens de lessen Dans Divers. Deze lessen zijn  voor dansers vanaf het 1ste middelbaar.
 

 

Ook stoere 'boys' kunnen bij ons hun hartje ophalen. In een coole lessenreeks waarin we de stoerste moves aanleren, bewijzen we dat dans geen meisjessport is!