Vakantiestages

Prinsessenweekend 

Waarom? We mochten al twee keer de magie van een prinsessenweekend beleven... Glunderende geschminkte gezichtjes onder glinsterende kroontjes, in roze baljurkjes en daaronder roze balletpantoffels... slapen in een kasteel, poseren op de rode loper, talloze verkleedpartijtjes, prinsessenspelletjes en bovenal: dansen als een prinses... de kinderen genieten, maar de prinsessenmoni's zeker evenveel...

Waar? Verloren Bos - Lokeren

Wanneer? vrijdag 13 tem zondag 15 oktober 2017

Wie? Alle lunaticaleden van 2012-2011-2010-2009

Kostprijs? 100 euro per persoon, hierin zitten alle prinsessenactiviteiten, overnachtingen, danslessen en eten inbegrepen.

Inschrijven?

Het prinsessenweekend werd een TOPPERTJE!!

Bekijk de foto's op onze fotogallerij... en voor wie dan meteen wegsmelt: er staat alweer een volgende editie op het programma!

Van 12 tot 14 oktober 2018 mogen er opnieuw 45 prinsesjes mee naar het kasteel! Meer info en kans tot inschrijving volgt!

prinsessenweekend

VIB-weekend

Met de VIB's op weekend... dat is dé ideale moment om er volop in te vliegen met de choreo's voor de shows in april, om lekker gezellig samen te ontspannen én om heel veel plezier te maken...

De VIB's van Lunatica zijn intussen uitgegroeid tot een grote groep (ruim 40!) getalenteerde en heel gedreven dansers... dit weekend wordt dus absoluut een toppertje!

Wie? Alle VIB's van balletschool Lunatica

Wanneer? 2, 3 en 4 februari 2018

Waar? Veldegem

Kostprijs? 150 euro, alles inbegrepen

Inschrijven? Mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. voor 31 december 2017

FEL weekend

Vorig jaar was er een try-outweekend voor onze FELlers... het werd een onvergetelijk weekend met héél veel dans, ontspanning, lekker eten en warme vriendschappen!

Eentje om jaarlijks te herhalen dus!

Wie? Alle FEllers van Tielt, Zulte en Harelbeke

Wanneer? 1, 2 en 3 juni 2018

Waar? Veldegem

Kostprijs? 150 euro, alles inbegrepen

Inschrijven? Mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. voor 1 mei 2018!

Lunatica zomert 2018

Ook volgende zomer staat er weer een week vol dansplezier, knutselmomenten, ravotten en smeden van hele hechte vriendschapsbanden op het programma!

We trekken deze keer naar het Verloren Bos in Lokeren waar we ons zomerkamp organiseren in een oase van groen...

Wie? Lunaticaleden vanaf balletkriebels (2e leerjaar beëindigd)

Wanneer? 12 tem 19 augustus 2018

Waar? 't Eksternest - Heuvelland

Kostprijs? 275 euro, alles inbegrepen

Inschrijven? Mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. voor 1 juni 2018 (opgepast: plaatsen zijn beperkt!)